Close
Sale! Wellness Combination - Face View larger

Wellness Combination - Face

W014

pentru solar

1 x Anti-age day & night absolute cream rich 50ml

1 x Anti-age day & night perfect eye gel 20ml

1 x Anti-age day & night fluid concentrate 50ml

1 x Gentle deep clean face wash 150ml

More details

509,36 lei

Mai multe indormatii

Anti-age day & night absolute cream rich 50ml
Flacon pentru hidratare.
Nu numai acid hialuronic din belsug, ci si un sistem suplimentar de hidratare fac din aceasta crema un rezervor nesecat de umiditate vitala.
În combinatie cu un extract anti-îmbatrânire si uleiuri valoroase, consistenta îngrijire pentru zi si pentru noapte ajuta împotriva ridurilor, a senzatiilor de tensiune si a influentelor negative exterioare asupra pielii. Tenul deosebit de uscat poate câstiga în netezime si suplete.

Anti-age day & night perfect eye gel 20ml
Lumina ochilor!
Cu o textura fina, proaspata, gelul vrajeste o stralucire deosebita în zona ochilor. Componentele sale de îngrijire si hidratare intensiva revigoreaza functia naturala de protectie a pielii si astfel o ajuta sa dobândeasca un grad mai mare de elasticitate.
Exact aici, unde ridurile mici si liniile „tulbura privirea“, este de dorit un aspect atractiv, tineresc.

Anti-age day & night fluid concentrate 50ml
Îngrijire 24h!
Combinatia dintre acidul hialuronic, care cedeaza umiditate, si valoroasele uleiuri de jojoba si de nuci de macadamia, precum si vitamina E, reprezinta un program echilibrat pentru întreaga zi.
Tenul primeste tot ceea ce îi este necesar pentru o îngrijire perfecta si reactioneaza imediat: liniile si ridurile mici sunt netezite. Un complex suplimentar anti-îmbatrânire amplifica efectul, astfel încât aceasta îngrijire pentru 24 de ore, de zi si de noapte, va actiona în modul cel mai eficient si prin aplicarea regulata pe gât si decolteu.

Gentle deep clean face wash 150ml
Preceptul curateniei!
Curatarea zilnica a tenului ar trebui sa duca în mod eficient si protectiv la rezultate temeinice, fara sa fi e nevoie sa se renunte la confort. În combinatie cu apa, crema de curatare formeaza o spuma deosebit de fina, fara continut de sapun, care rasfata delicat tenul, totodata cura-tându-l perfect.
Acest lucru este valabil pentru machiaj, la fel ca si pentru orice tip de particule de murdarie: acestea dispar ca dupa o mâna de vrajitor în spuma fina, care va fi clatita cu apa.

1 other product in the same category

Close