Close

Inspiration 500 SLP Hybrid Performance

pentru solar

CORP
12 x Neoane UV Trend 140/160W
26 x Neoane Colagen 140/160W

FATA
3  x Becuri faciale max 400W
2  x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W
Performanta maxima respectand Norma 0,3

More details

Informatii generale

Inspiration 500 SLP este introducerea la preț accesibil pentru tehnologia hibridă Ergoline. Smart Light Performance (SLP) combină lumina UV pentru bronzare intensă cu Beauty Light care îngrijește pielea într-un bronzant facial de înaltă presiune. Interacțiunea lămpilor de înaltă performanță, reflectorul din sticlă acoperit special de 120 de ori și panoul de filtrare nou dezvoltat oferă un bronz intens și de lungă durată, cu îngrijire simultană a pielii, în ciuda componentei UVA reduse.
Componentele roșii Beauty Light promovează circulația sângelui și optimizează astfel rezultatele bronzării - fără o doză mai mare de UV. În același timp, Beauty Light îngrijește pielea în timp ce faceți plajă și oferă un ten deosebit de frumos și proaspăt. Cele trei lămpi de spaghete smartsun suplimentare completează spectrul cu o combinație de UVB și Beauty Light. După câteva ore, se dezvoltă un bronz frumos, natural și de lungă durată.

Performanță inteligentă a luminii
Bronzant de față cu îngrijire a pielii
Componentele roșii Beauty Light îngrijesc pielea atunci când faceți plajă și permit rezultate de bronzare deosebit de frumoase și naturale.

Performanță hibridă
Piele moale catifelată de pe corp
Într-un raport de 2:1, 24 de lămpi smartsun și 14 lămpi UV garantează un bronz frumos și îngrijitor al pielii. Poți vedea asta și poți simți.

Lumina frumuseții
Îngrijirea pielii cu lumină
Beauty Light promovează acumularea de colagen, îmbunătățește aspectul și senzația pielii și reduce ridurile. Împreună cu lumina UV, oferă un bronz plăcut pentru piele.

Lumină inteligentă
Smart Light Performance (SLP) combină lumina UV pentru bronzare intensă cu Beauty Light care îngrijește pielea într-un bronzant facial de înaltă presiune. Interacțiunea emițătorilor de înaltă performanță, reflectorul din sticlă acoperit special de 120 de ori și panoul de filtrare nou dezvoltat oferă un bronz intens și de lungă durată, în ciuda porțiunii reduse de UVA. Componentele roșii Beauty Light promovează circulația sângelui și optimizează astfel rezultatele bronzării - fără o doză mai mare de UV. În același timp, Beauty Light îngrijește pielea în timp ce faceți plajă și oferă un ten deosebit de frumos și proaspăt. Cele trei lămpi de spaghete smartsun suplimentare completează spectrul cu o combinație de UVB și Beauty Light. După câteva ore, se dezvoltă un bronz frumos, natural și de lungă durată.

Tehnologii UV

FAȚĂ:

Smart Light Performance (SLP): noua tehnologie de bronzare faciala
3 bronzante faciale de 420 wați fiecare*
spaghete smartsun UVB: 2 până la 8 wați
0.3 performanță optimizată

CORP:

Hybrid Performance (26 x lămpi smartsun PLUS + 12 lămpi UV Trend Advanced)
Performanță inteligentă cu economie de energie (Twin Power)

Confort
Răcire confortabilă PLUS
Suprafata de culcare Bodyform PLUS
Opțional: sunet 3D, inclusiv ghid vocal, conexiune MP3, redare automată și volum automat

Proiectare
Culoare dispozitiv: alb strălucitor
Lumină de stare LED
Lumină interioară LED: interior luminos

13 alte produse în aceeași categorie

Close