Close

Balance 770+

Nou 2023

TEHNOLOGIE LED fata si corp: 70 Leduri Beauty Light 
(40 fata si 30 la corp)

CORP

32 x Neoane UV Sun Light 180W 2m
14 x Neoane Beauty Light 180W 2m

Pret lista: 36,930 euro + TVA

More details

Informatii generale

Seria Ergoline Balance reprezintă bronzarea deosebit de blândă și blândă cu tehnologie pură de joasă presiune. Cu noul Balance 770+, spectrul de lumină este completat de 40 de LED-uri Beauty Light pe față și 30 LED-uri Beauty Light pe corp. Pentru îngrijirea deosebit de intensivă a pielii, care este, de asemenea, certificată de Medical Active.
Cu Beauty Select, toată lumea primește programul individual de înfrumusețare sau de bronzare. Cu programul „Pure Beauty” fără UV, Balance 770+ poate fi folosit de toate tipurile de piele. Indiferent cum vrei să te bucuri de soare și lumină – Climatronic și sunetul 3D, inclusiv Bluetooth®, garantează relaxare pură.

Beauty Select
Programul dorit prin apăsarea unui buton
Experiența individuală a frumuseții! Puteți alege dintre trei tratamente ușoare de îngrijire a pielii prin apăsarea unui buton. De asemenea, fără UV, la cerere.Tehnologie hibridă.

LED-uri Inklusive Beauty Light
Interacțiunea luminii UV care bronzează ușor și a luminii frumusețe hrănitoare răsfățează pielea. Pentru o piele catifelată și moale și un ten strălucitor.

Lumina frumuseții
Îngrijirea pielii cu lumină
Studiile științifice confirmă că lumina roșie fără UV favorizează acumularea de colagen, îmbunătățește aspectul și senzația pielii și reduce ridurile.

Ingrijirea pielii
PURE BEAUTY
Programul Pure Beauty este folosit pentru îngrijirea pielii fără UV și emite doar Lumină roșie de frumusețe. Spectrele speciale de lumină ale lămpilor Beauty Light și ale LED-urilor Beauty Light formează colagen în piele. Pentru o piele evident mai fermă și vizibil mai netedă. Deoarece acest program nu conține UV, este potrivit pentru toate tipurile de piele.

BEAUTY & SUN
Programul Beauty & Sun este cea mai bună alegere pentru oricine dorește să beneficieze de efectele bio-pozitive ale luminii solare pe lângă Beauty Light. Lumina roșie de frumusețe este completată cu o doză mică de UV. Bronzul nu este în prim plan. Chiar și cu utilizarea regulată, doza ușoară de soare duce doar la un ten ușor bronzat.

SUN & BEAUTY
Programul Sun & Beauty este perfect pentru oricine își dorește un bronz natural. Deoarece Lumina roșie de frumusețe promovează circulația sângelui în piele, un bronz frumos și intens poate fi obținut chiar și cu o doză mică de UV. După bronzare pe Ergoline Balance, pielea se simte catifelată. Uscarea tipică a pielii și mirosul neplăcut UV sunt, de asemenea, reduse semnificativ. Pentru o experiență de bronzare deosebit de plăcută și blândă.

Tehnologii Luminoase
40 LED-uri Beauty Light pe față
30 LED-uri Beauty Light pe corp
Lampă UV 32 x 160 W/180 W
Lampă pentru frumusețe 14 x 160 W/180 W
Tehnologie hibridă
Balasturi electronice reglabile pentru lămpi UV
Beauty Select: Pure Beauty / Frumusețe și soare / Soare și frumusețe

Confort
Climatronic
Confort Cooling Plus
Control inteligent Glasbedienfeld
Baza de saltea ergonomică Body Shape (208 x 80 cm)
Sunet 3D inkl. Ghid vocal
Bluetooth® Connect

Manipulare
Control inteligent Glasbedienfeld
Manager profesionist de configurare pentru operatori
Butoanele de selecție Beauty Select
Ghid vocal

Proiectare
Culoarea dispozitivului: High Gloss Taupe
Lumină de stare LED
Lumină interioară LED
Geamuri acrilice mate

13 alte produse în aceeași categorie

Close