Close

Prestige Lightvision Hybrid Performance

pentru solar

TEHNOLOGIE LED inclusiv fata si umeri: 212 Leduri Beauty Light si 28 de Leduri UVA

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced max 200W
14 x Neoane Smart Sun Plus max 200W

UMERI - HYBRID LED TECHNOLOGY
12 x Beauty Light Led
28 x Leduri UVA
2 x Becuri UVB 7W

FATA

4 x Becuri faciale max 520W Ultra Performance Plus
4 x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W
Beauty Light Led Technology

Pret lista: 51,690 euro + TVA

More details

Informatii generale

Prestige Lightvision reprezintă o performanță de bronzare intensivă cu Beauty Light Complete care îngrijește pielea. Peste 200 de LED-uri Beauty Light îngrijesc pielea și îmbunătățesc rezultatele bronzării prin stimularea producției de oxigen. Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de Medical Active.
În funcție de filozofia studioului, există două tehnologii de bronzare facială din care puteți alege: Ultra Performance Plus pentru pigmentare directă intensivă sau Smart Light Performance (SLP) cu o componentă suplimentară Beauty Light pentru un bronz deosebit de lung și natural. Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. Desigur, modelul de top de la Ergoline este întotdeauna echipat cu un pachet complet de confort care nu lasă nimic de dorit. Lux pur!

Piele bine îngrijită
Beauty Light Complex
Peste 200 de LED-uri Beauty Light și 14 lămpi smartsun garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o puteți vedea și simți. Pentru un ten strălucitor și o piele catifelată.

Stil personal de soare
Bland spre intens
Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. De la blând la intens, fiecare își obține bronzul personal.

LED-uri bronzare umeri
Un bronz perfect general
Combinație unică la nivel mondial de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lămpi compacte UVB. Pentru un bronz frumos cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

Înviorare uniformă
din cap pana in picioare
ventilatie cu 3 zone

Unic la nivel mondial: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Corpul este scăldat într-un flux constant de aer care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă ca niciodată.

Climatronic Plus

O temperatură plăcută cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este atinsă rapid și menținută constantă.

Lumina frumuseții
Teama de riduri și de îmbătrânirea prematură a pielii este cea mai mare barieră în calea utilizării solarelor. Prin urmare, cu Prestige Lightvision, s-a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii îngrijirii pielii. Dezvoltarea ulterioară consecventă a tehnologiei Beauty Light LED permite o distribuție semnificativ mai omogenă a luminii datorită noului sistem reflector. Peste 200 de LED-uri și lămpi smartsun de înaltă performanță garantează o îngrijire eficientă a pielii pe față, decolteu, umeri și corp. În același timp, este stimulată producția de oxigen în piele, ceea ce susține și bronzarea cu aceeași putere UV. Pentru un ten strălucitor și catifelat și catifelat.

Beauty Light Complet cu peste 200 de LED-uri de înaltă performanță
Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light
4 spaghete smartsun pe față
Opțional: Smart Light Performance (SLP) pe față
14 lămpi smartsun Plus pe corp

Tehnologii UV
Bronzul dorit la apasarea unui buton! Prestige Lightvision oferă un rezultat de bronzare personalizat. Nu contează dacă vrei doar un ten deschis sau un bronz profund intens și de lungă durată: cu Personal Sunstyle, Prestige Lightvision este întotdeauna alegerea perfectă. Pentru prima dată, nu numai bronzanții faciali, ci și puterea lămpilor de joasă presiune de pe corp pot fi schimbate în orice moment în timpul ședinței de bronzare și chiar oprite complet. Aceasta înseamnă că Beauty Light poate fi folosită complet fără UV.

Performanță dinamică
Bronzul hibrid pentru umeri
Intensitate UV selectabilă
52 de lămpi de 200 de wați fiecare
4 bronzanți faciali de 520 wați fiecare (max.)
4 spaghete smartsun UVB

Confort
Desigur, Prestige Lightvision vine standard cu toate caracteristicile de confort pe care le iubiți. Acest lucru transformă bronzarea într-o vacanță scurtă plăcută. Caracteristicile de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul sistem de sunet cinematografic oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările pentru starea de bine pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de sesiunea de bronzare și pot fi salvate pe cardul clientului cu NFC Connect. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC la următoarea vizită, Prestige Lightvision este setat automat la toate preferințele personale. Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă - toată lumea primește automat solarul preferat.

Echipament standard
Sunet cinematografic cu Bluetooth®
Ventilatie in 3 zone cu Climatronic Plus
Conectare NFC / Confort personal
Suprafata patului multi-relax
Aqua Fresh & Flavour

Manipulare
Asistentul electronic de voce (EVA) în curs de brevetare face posibilă pentru prima dată operarea solarului cu comenzi vocale. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat. Desigur, Prestige Lightvision continuă să ofere o operare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Opțional: Asistent vocal electronic (EVA)
Display tactil exterior de 10 inchi
Display tactil interior de 7 inchi
videoclipuri și tutoriale
Ghid vocal

13 alte produse în aceeași categorie

Close