Close

Prestige Bluevision Dynamic Performance

pentru solar

TEHNOLOGIE LED inclusiv fata si umeri: 120 Leduri Activating Light si 40 de Leduri UV

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced max 200W
14 x Neoane Ergoline Blue max 200W

UMERI - UV LED TECHNOLOGY
40 x Leduri UVA
2 x Becuri UVB 7W

FATA

4 x Becuri faciale max 520W Ultra Performance Plus
4 x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W

Pret lista: 50,940 euro + TVA

More details

Informatii generale

Prestige Bluevision folosește puterea luminii albastre! Ergoline Prestige este primul model care a combinat vreodată tehnologia Bluevision UV cu puterea a 120 de LED-uri luminoase de activare. Lumina albastră are un efect activator asupra întregului organism și pregătește pielea pentru bronzare. Acest lucru permite o pigmentare directă deosebit de intensivă. Pentru un efect wow vizibil imediat!
Cu Personal Sunstyle puteți alege dintre trei programe individuale de bronzare – de la blând la intens. Caracteristicile standard de confort, inclusiv Climtatronic PLUS, Surround Cooling PLUS, Cinematic Sound, Voice Guide și Aqua Fresh & Aroma garantează un confort maxim de bronzare. Pentru o pauză de relaxare completă.

Activarea tehnologiei luminii
Bronz intens
Rezultate de bronzare deosebit de intense sunt garantate cu tehnologia Activating Light (în curs de brevet).

Stil personal de soare
Bland spre intens
Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. De la blând la intens, fiecare își obține bronzul personal.

LED-uri UV Bronz pentru umeri
Un bronz perfect general
Combinație unică la nivel mondial de LED-uri UVA și lămpi compacte UVB noi. Pentru un bronz deosebit de intens – și în zona umerilor.

Înviorare uniformă
din cap pana in picioare
ventilatie cu 3 zone

Unic la nivel mondial: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.
Corpul este scăldat într-un flux constant de aer care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă ca niciodată.

Climatronic Plus
O temperatură plăcută cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este atinsă rapid și menținută constantă.

Activarea Luminii
Bronzul intens, vizibil direct, cu 120 de LED-uri luminoase de activare! În ultimul deceniu, cercetările ușoare au reușit să vină cu descoperiri pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile înainte. De exemplu, lumina albastră este B. pentru adaptarea cronobiologică a omului la ora de mare importanţă. Activează organismul, are proprietăți energizante și crește motivația. În piele, acționează ca un conductor, asigurându-se că reacțiile individuale ale luminii sunt coordonate. Albastrul semnalează prezența luminii solare către celule, inițiind astfel un răspuns de bronzare mai rapid. Cu aceeasi doza UV, bronzul este vizibil intensificat.

120 LED-uri luminoase de activare
Brevet în curs (CH).
Efectul de activare al luminii albastre
Intensificarea bronzului

Tehnologii UV
Noul Prestige Bluevision folosește puterea luminii albastre! Ergoline Prestige Bluevision este primul model care a combinat cea mai recentă tehnologie UV cu puterea a 120 de LED-uri luminoase de activare. Lumina albastră are un efect activator asupra întregului organism și pregătește pielea pentru bronzare. Acest lucru permite o pigmentare directă deosebit de intensivă. Pentru un efect wow vizibil imediat!

Cu Personal Sunstyle puteți alege dintre trei programe individuale de bronzare – de la blând la intens. Echipamentul standard de confort, inclusiv Climtatronic Plus, Surround Cooling Plus, Cinematic Sound, Voice Guide și Aqua Fresh & Aroma garantează un confort maxim de bronzare care îi va încânta chiar și pe cei mai exigenți oaspeți.

Performanță dinamică
Activarea tehnologiei luminii
Intensitate UV selectabilă
52 de lămpi de 200 de wați fiecare
4 bronzanți faciali de 520 wați fiecare (max.)
4 spaghete smartsun UVB

Confort
Este de la sine înțeles că Prestige Bluevision vine standard cu toate caracteristicile de confort pe care le iubiți. Acest lucru transformă bronzarea într-o vacanță scurtă plăcută. Caracteristicile de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul sistem de sunet cinematografic oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările pentru starea de bine pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de sesiunea de bronzare și pot fi salvate pe cardul clientului cu NFC Connect. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC data viitoare când vizitați, Prestige Bluevision este setat automat la toate preferințele personale. Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă - toată lumea primește automat solarul preferat.

Echipament standard
Sunet cinematografic cu Bluetooth®
Ventilatie in 3 zone cu Climatronic Plus
Conectare NFC / Confort personal
Suprafata patului multi-relax
Aqua Fresh & Flavour

Manipulare
Asistentul electronic de voce (EVA) în curs de brevetare face posibilă pentru prima dată operarea solarului cu comenzi vocale. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat.

Desigur, Prestige Bluevision continuă să ofere o operare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (EVA)
Display tactil exterior de 10 inchi
Display tactil interior de 7 inchi
Funcția video pe afișaje
Ghid vocal

13 alte produse în aceeași categorie

Close