Close

Sun Angel Spectra

pentru solar

TEHNOLOGIE LED inclusiv fata si umeri: 212 Leduri Beauty Light si 196 de Leduri UV

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced max 200W
14 x Neoane Smart Sun Plus max 200W

UMERI
12 x Beauty Light Led
28 x Leduri UVA
2 x Becuri UVB 7W

FATA - TEHNOLOGIE LED

168 x Leduri UVA
4 x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W
Beauty Light Led Technology

SENZOR PENTRU DETECTAREA TIPULUI DE PIELE

Pret lista: 57,075 euro + TVA

More details

Informatii generale

Îngerul soarelui de la Ergoline este singurul solar din lume cu senzor pentru piele integrat și reprezintă băi de soare sigure pentru senzori, formare dovedită a vitaminei D și un bronz frumos. Cu bronzantul facial unic Spectra LED și Beauty Light care îngrijește pielea, îngerul soarelui oferă o experiență de bronzare complet nouă și incomparabil de blândă.
Îngerul soarelui folosește efectele bio-pozitive ale diferitelor spectre de lumină și luptă împotriva oboselii de iarnă cu lumina strălucitoare. Cu patru programe de soare și lumină și senzorul inteligent pentru piele, îngerul soarelui este la fel de individual ca și tine. Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de Medical Active și câștigătoare a FIBO Innovation & Trend Awards 2020 la categoria Lifestyle, Life Balance and Wellness.

SOARE FĂRĂ ARSURI SOLARE
Îngerul soarelui știe cât de mult UV poate tolera pielea ta în prezent. Studiile ample într-un institut de fiziologie a pielii confirmă precizia ridicată a măsurătorilor.
Sensibilitatea personală la UV este măsurată pe frunte și pe cea mai ușoară parte a corpului. Îngerul soarelui calculează o doză UV individuală din valorile măsurate. Întreaga analiză a stării pielii durează mai puțin de zece secunde și oferă protecție sigură de senzori împotriva arsurilor solare. Operarea simplă este susținută de ghidul vocal și explicată și pe afișajul extern mare. Fără utilizarea unui senzor, îngerul soarelui emite doar doza impusă legal pentru prima ședință de bronzare.

Ergoline Spectre
Bronzant facial LED
Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Pentru bronzare deosebit de prietenoasă cu pielea în zona sensibilă a feței. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea incomparabil de blândă și plăcută.

Piele bine îngrijită
Beauty Light Complete
Peste 200 de LED-uri Beauty Light garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o puteți vedea și simți. Tehnologia hibridă oferă un ten strălucitor și o piele catifelată, moale și bine îngrijită.

Bronzul de umăr LED
Un bronz perfect general
Combinație unică la nivel mondial de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lămpi compacte UVB. Pentru un bronz frumos cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

4 PROGRAME DE LUMINĂ DINTRE ALEGE
Îngerul soarelui folosește efectele bio-pozitive ale diferitelor spectre de lumină și luptă împotriva oboselii de iarnă cu lumina strălucitoare. Cu patru programe de soare și lumină, îngerul soarelui este la fel de individual ca și tine.

„Pure Beauty” este o aplicație fără UV pentru îngrijirea intensivă a pielii și reducerea blues-ului de iarnă, care poate fi folosită de toate tipurile de piele.

„Vitamina D Sunshine” se adresează în mod special persoanelor care doresc să beneficieze de efectele bio-pozitive ale luminii solare și doresc doar un bronz foarte subtil, chiar și cu utilizarea regulată.

Programul „Styling Sunshine” este perfect pentru toți cei care așteaptă un rezultat de bronzare intens și direct vizibil încă de la prima sesiune de bronzare.

„Beauty Sunshine” se bazează pe gradientul natural de culoare al unei zile însorite de vară. La inceput pielea este pregatita pentru sedinta de bronzare cu Beauty Light iar la final pielea este tratata din nou cu Beauty Light.

În toate cele patru programe de lumină, lumina roșie Beauty Light îngrijește pielea în timpul ședinței de bronzare.

CONSTRUCȚIE DE VITAMINĂ D
Eficacitatea îngerului solar a fost confirmată de un studiu de vitamina D condus de un medic de către un renumit institut german de cercetare. La începutul studiului, valoarea medie a vitaminei D3 a 90 de persoane de testare selectate aleatoriu era de aproximativ 14 ng/ml și, prin urmare, cu mult sub recomandările Societății Germane de Nutriție. După patru săptămâni, nivelurile de vitamina D3 la utilizatorii Sonnenengel aproape s-au dublat. În aceeași perioadă, valoarea de referință scăzută în rândul non-utilizatorilor a scăzut și mai mult. În programul „Vitamina D Sunshine” sunt activate doar lămpile cu un conținut mai mare de UVB, ceea ce înseamnă că s-a obținut cea mai mare creștere a vitaminei D3. Dacă utilizatorul dorește un bronz vizibil, folosește programele „Styling Sunshine” sau „Beauty Sunshine”, care toate folosesc surse UV.

Pentru bronzarea cu senzori siguri cu acumulare dovedită de vitamina D, îngerul soarelui a fost recunoscut drept „Tehnologie inovatoare” de către rețeaua de sănătate Medical Active. Cu noul înger solar Spectra, certificarea a fost completată de îngrijirea pielii Beauty Light și reducerea oboselii de iarnă.

Ergoline Spectra generează doar spectrele de lumină dorite. Noile LED-uri UVA cu un sistem reflector special dezvoltat oferă un bronz direct vizibil. Lămpile spaghetti completează spectrul cu UVB. Datorită radiației infraroșii reduse, Spectra este mai blând decât orice solar convențional cu tehnologie de înaltă presiune. În loc de „puncte fierbinți” individuale, există un bronz uniform intens pe toată fața. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și permite ca Beauty Light să funcționeze mai eficient. Ventilația feței poate fi, de asemenea, redusă semnificativ, făcând bronzarea mai liniștită și mai relaxată. Pentru o experiență complet nouă de soare și lumină.

Sistem reflector special dezvoltat
LED-uri UVA
Lămpi cu spaghete UVB
Durata de viață a LED-urilor UV: 20.000 de ore
Economii de energie electrică de 2 KW

Lumina frumuseții
Teama de riduri și de îmbătrânirea prematură a pielii este cea mai mare barieră în calea utilizării solarelor. Prin urmare, odată cu noul înger solar, s-a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii îngrijirii pielii. Dezvoltarea ulterioară consecventă a tehnologiei Beauty Light LED permite o distribuție semnificativ mai omogenă a luminii datorită noului sistem reflector. Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță garantează îngrijirea eficientă a pielii pe față, decolteu, umeri și corp. În același timp, este stimulată producția de oxigen în piele, ceea ce susține și bronzarea cu aceeași putere UV. Pentru un ten strălucitor și catifelat și catifelat.

Beauty Light Complete
Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță
Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light
Tehnologie hibridă individuală

Confort
Cu îngerul soarelui de la Ergoline bronzarea ta devine o experiență cerească. Tot ceea ce face plaja plăcută a fost gândit aici.

Climatronic Plus, ventilația în 3 zone și Aqua Fresh oferă o împrospătare minunată și cu parfumul aromat subtil vă puteți bucura de bronzare cu toate simțurile. Sunetul 3D cu Bluetooth® asigură divertisment perfect. Cu NFC Connect puteți salva toate setările de confort pe cardul dvs. de client.

Dacă cip-ul este ținut în fața câmpului NFC data viitoare când vizitați, îngerul soarelui este setat automat la toate preferințele personale. Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă!

Echipament standard
Sunet cinematografic cu Bluetooth®
Ventilatie in 3 zone cu Climatronic Plus
Conectare NFC / Confort personal
Suprafata patului multi-relax
Aqua Fresh & Flavour

Manipulare
Asistentul vocal electronic (EVA), pentru care se află în curs de brevetare (CH), permite operarea solarului cu comenzi vocale pentru prima dată. Tutorialele video explică funcționarea simplă a senzorului de piele și a EVA.Desigur, îngerul soarelui continuă să ofere o funcționare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (EVA)
Display tactil exterior de 10 inchi
Display tactil interior de 7 inchi
videoclipuri și tutoriale
Ghid vocal

13 alte produse în aceeași categorie

Close