Close

Prestige Bluevision Spectra Dynamic Performance

pentru solar

TEHNOLOGIE LED inclusiv fata si umeri: 120 Leduri Activating Light si 208 de Leduri UV

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced max 200W
14 x Neoane Ergoline Blue max 200W

UMERI - UV LED TECHNOLOGY
40 x Leduri UVA
2 x Becuri UVB 7W

FATA - LED TECHNOLOGY

168 x Leduri UVA
4 x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W

Pret lista: 54,060 euro + TVA

More details

Informatii generale

Prestige Bluevision Spectra folosește cea mai recentă tehnologie LED pentru rezultate impresionante de bronzare. 120 LED-uri Activating Light au un efect activator asupra organismului prin lumina albastră și pregătesc pielea pentru sesiunea de bronzare. Acest lucru permite o pigmentare directă rapid vizibilă și deosebit de intensivă.
Noul bronzant facial Ergoline Spectra LED este mai blând și mai confortabil decât bronzantele faciale de înaltă presiune datorită radiației infraroșii reduse. Nu trebuie să faci fără performanță, deoarece Ergoline Spectra garantează întotdeauna performanță 100% și un bronz uniform intens pe toată fața ta.

LED-urile faciale Spectra
O nouă eră în tehnologia UV și luminii începe cu Ergoline Spectra. Pe lângă UV, bronzanții faciali convenționali de înaltă presiune produc în principal radiații infraroșii. Percepem radiațiile infraroșii excesive prin înroșire și întărirea pielii după plajă. Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și permite ca Beauty Light care îngrijește pielea să funcționeze mai eficient. Pentru cea mai bună și mai blândă experiență de bronzare de până acum.

Noile LED-uri UVA cu un sistem reflector special dezvoltat oferă un bronz direct vizibil. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Ventilația feței poate fi, de asemenea, redusă semnificativ, făcând bronzarea mai liniștită și mai relaxată. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea incomparabil de blândă și plăcută.

În același timp, bronzantele faciale cu LED reduc consumul de energie cu aproximativ 90% și au o durată de viață de cel puțin 20.000 de ore. Performanța de bronzare este întotdeauna constantă și în loc de „puncte fierbinți” individuale există un bronz uniform intens pe toată fața. Experimentează noul spectru de lumină!

Activarea tehnologiei luminii
Bronz intens
Rezultate de bronzare deosebit de intense sunt garantate cu tehnologia Activating Light (în curs de brevet).

Stil personal de soare
Bland spre intens
Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. De la blând la intens, fiecare își obține bronzul personal.

UV LED Bronz pentru umeri
Un bronz perfect general
Combinație unică la nivel mondial de LED-uri UVA și lămpi compacte UVB noi. Pentru un bronz deosebit de intens – și în zona umerilor.

Înviorare uniformă
din cap pana in picioare
Ventilatie in 3 zone:
Unic in lume: ventilatie in 3 zone cu ventilatie automata inteligenta. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Răcire înconjurătoare:
corpul este înconjurat de un flux uniform de aer care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă ca niciodată.

Climatronic Plus:
temperatură bună cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este atinsă rapid și menținută constantă.

Activarea Luminii
Vopseaua întunecată în antracit metalic și interacțiunea dintre suprafețele mari, albastre cu LED-uri cu LED-uri Activing Light ca iluminare interioară, deosebesc, de asemenea, Prestige Bluevision de toate celelalte șezlonguri în ceea ce privește aspectul. Elementul central de design al lui Prestige Bluevision este display-ul exterior tactil integrat armonios în designul dispozitivului, pe care pot fi redate întotdeauna cele mai recente videoclipuri. Interiorul complet reproiectat și luminos vă invită să experimentați soarele într-o clasă proprie.

Culoare dispozitiv: antracit metalic
Spectacol de lumini LED cu LED-uri de înaltă performanță
Peste 200 de culori selectate și animații luminoase
Lumină interioară LED: interior luminos
Iluminare de așteptare atrăgătoare

Dynamic Performance

Activating Light Technology
Wählbare UV-Intensität
52 Lampen à 200 Watt
4 Gesichtsbräuner à 520 Watt (Max.)
4 smartsun UVB Spaghettis

Proiectare
Asistentul electronic de voce (EVA) în curs de brevetare face posibilă pentru prima dată operarea solarului cu comenzi vocale. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat.

Desigur, Prestige Bluevision continuă să ofere o operare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Echipament standard
Sunet cinematografic cu Bluetooth®
Ventilatie in 3 zone cu Climatronic Plus
Conectare NFC / Confort personal
Suprafata patului multi-relax
Aqua Fresh & Flavour

Confort
Este de la sine înțeles că Prestige Bluevision vine standard cu toate caracteristicile de confort pe care le iubiți. Acest lucru transformă bronzarea într-o vacanță scurtă plăcută. Caracteristicile de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul sistem de sunet cinematografic oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările pentru starea de bine pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de sesiunea de bronzare și pot fi salvate pe cardul clientului cu NFC Connect. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC data viitoare când vizitați, Prestige Bluevision este setat automat la toate preferințele personale. Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă - toată lumea primește automat solarul preferat.

Manipulare

Asistentul electronic de voce (EVA) în curs de brevetare face posibilă pentru prima dată operarea solarului cu comenzi vocale. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat.

Desigur, Prestige Bluevision continuă să ofere o operare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

13 alte produse în aceeași categorie

Close