Close

Prestige Lightvision Spectra

Nou 2023

TEHNOLOGIE LED inclusiv fata si umeri: 212 Leduri Beauty Light si 196 de Leduri UV

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced max 200W
14 x Neoane Smart Sun Plus max 200W

UMERI
12 x Beauty Light Led
28 x Leduri UVA
2 x Becuri UVB 7W

FATA - TEHNOLOGIE LED

168 x Leduri UVA
4 x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W
Beauty Light Led Technology

Pret lista: 55,280 euro + TVA

More details

Informatii generale

Prestige Lightvision Spectra oferă o experiență unică de bronzare cu îngrijire intensivă a pielii. Datorită radiației infraroșii reduse a noilor bronzante facial Spectra LED, bronzarea hibridă este chiar mai moale și mai blândă decât oricând. Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de Medical Active. Doar ce este mai bun pentru piele!
Peste 200 de LED-uri Beauty Light îngrijesc pielea și reduc albastrul de iarnă cu lumina strălucitoare. Personal Sunstyle îți oferă bronzul pe care ți-l dorești doar prin apăsarea unui buton. Echipamentul complet de confort, inclusiv controlul vocal EVA, sunetul cinematografic cu Bluetooth® și Climatronic Plus garantează relaxare pură.

LED-urile faciale Spectra
O nouă eră în tehnologia UV și luminii începe cu Ergoline Spectra. Pe lângă UV, bronzanții faciali convenționali de înaltă presiune produc în principal radiații infraroșii. Percepem radiațiile infraroșii excesive prin înroșire și întărirea pielii după plajă. Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și permite ca Beauty Light care îngrijește pielea să funcționeze mai eficient. Pentru cea mai bună și mai blândă experiență de bronzare de până acum.

Noile LED-uri UVA cu un sistem reflector special dezvoltat oferă un bronz direct vizibil. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Ventilația feței poate fi, de asemenea, redusă semnificativ, făcând bronzarea mai liniștită și mai relaxată. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea incomparabil de blândă și plăcută.

În același timp, bronzantele faciale cu LED reduc consumul de energie cu aproximativ 90% și au o durată de viață de cel puțin 20.000 de ore. Performanța de bronzare este întotdeauna constantă și în loc de „puncte fierbinți” individuale există un bronz uniform intens pe toată fața. Experimentează noul spectru de lumină!

Piele bine îngrijită
Beauty Light Complete
Peste 200 de LED-uri Beauty Light și 14 lămpi smartsun garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o puteți vedea și simți. Pentru un ten strălucitor și o piele catifelată.

Stil personal de soare
Bland spre intens
Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. De la blând la intens, fiecare își obține bronzul personal.

LED-uri pentru bronzare umeri
Un bronz perfect general
Combinație unică la nivel mondial de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lămpi compacte UVB. Pentru un bronz frumos cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

Înviorare uniformă
din cap pana in picioare
Ventilatie in 3 zone:
Unic in lume: ventilatie in 3 zone cu ventilatie automata inteligenta. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Răcire:
corpul este înconjurat de un flux uniform de aer care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă ca niciodată.

Climatronic Plus:
temperatură bună cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este atinsă rapid și menținută constantă.

Ergoline Spectra generează doar spectrele de lumină dorite. Noile LED-uri UVA cu un sistem reflector special dezvoltat oferă un bronz direct vizibil. Lămpile spaghetti completează spectrul cu UVB. Datorită radiației infraroșii reduse, Spectra este mai blând decât orice solar convențional cu tehnologie de înaltă presiune. În loc de „puncte fierbinți” individuale, există un bronz uniform intens pe toată fața. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și permite ca Beauty Light să funcționeze mai eficient. Ventilația feței poate fi, de asemenea, redusă semnificativ, făcând bronzarea mai liniștită și mai relaxată. Pentru o experiență complet nouă de soare și lumină.

Sistem reflector special dezvoltat
LED-uri UVA
Lămpi cu spaghete Smartsun
Durata de viață a LED-urilor UV: 20.000 de ore
Economii de energie electrică de 2 KW

Lumina frumuseții
Teama de riduri și de îmbătrânirea prematură a pielii este cea mai mare barieră în calea utilizării solarelor. Prin urmare, s-a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii îngrijirii pielii. Dezvoltarea ulterioară consecventă a tehnologiei Beauty Light LED permite o distribuție semnificativ mai omogenă a luminii datorită noului sistem reflector. Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță garantează îngrijirea eficientă a pielii pe față, decolteu, umeri și corp. În același timp, tehnologia hibridă stimulează producția de oxigen în piele, care susține și bronzarea cu aceeași putere UV. Pentru un ten strălucitor și catifelat și catifelat.

Beauty Light Complete
tehnologie hibridă
Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță
Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light

Confort
Desigur, Prestige Lightvision vine standard cu toate caracteristicile de confort pe care le iubiți. Acest lucru transformă bronzarea într-o vacanță scurtă plăcută. Caracteristicile de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic Plus și noul sistem de sunet cinematografic, inclusiv Bluetooth®, oferă lux la cel mai înalt nivel. Puteți seta toate setările pentru starea de bine pe ecranul tactil exterior înainte de sesiunea de bronzare și le puteți salva pe un card de client cu un cip NFC folosind NFC Connect. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC data viitoare când vizitați, Prestige Lightvision Spectra este setat automat la preferințele dumneavoastră personale. Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă!

Echipament standard
Sunet cinematografic cu Bluetooth®
Ventilatie in 3 zone cu Climatronic Plus
Conectare NFC / Confort personal
Suprafata patului multi-relax
Aqua Fresh & Flavour

Manipulare
Asistentul vocal electronic (EVA), pentru care se află în curs de brevetare (CH), permite operarea solarului cu comenzi vocale pentru prima dată. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat. Desigur, Prestige Lightvision Spectra continuă să ofere o operare intuitivă cu două ecrane tactile mari. Navigarea meniului care se explică de la sine cu simboluri mari este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (EVA)
Display tactil exterior de 10 inchi
Display tactil interior de 7 inchi
videoclipuri și tutoriale
Ghid vocal

13 alte produse în aceeași categorie

Close