Close
pentru solar Prestige Fusion Spectra View larger

Prestige Fusion Spectra

pentru solar

Aparatul se poate configura in 2 variante.
HYBRID sau varinta Blue UV

CORP

38 x Neoane UV Trend Advanced 160W
14 x Neoane Smart Sun Plus 160W

UMERI HIBRID SHOULDER TAN

28 x Leduri UVA 
12 x Leduri Beauty Light
2   x Neon 7W UVB

FATA - SPECTRAC LED

168 x UVA Led
35 x Beauty Light Led (lumina rosie)
35 x Activating Light Led (lumina albastra)
4 x 8W Neoane Smart Sun Spaghetti


Pret lista: 56,270 euro + TVA

More details

Informatii generale

Cu noua tehnologie Fusion, Activating Light și Beauty Light sunt combinate pentru prima dată. LED-urile cu lumină albastră de activare pregătesc pielea pentru sesiunea de bronzare și îmbunătățesc rezultatele de bronzare direct vizibile. LED-urile Red Beauty Light îngrijesc pielea atunci când faceți plajă și, de asemenea, intensifică bronzul. Prin interacțiunea celor două spectre de lumină coordonate, Prestige Fusion permite un bronz deosebit de intens și frumos.

TEHNOLOGIA FUSION: EXCEPȚIONAL DE INTENSIV
REZULTATE BRONZARE CU ÎNGRIJIREA PIELEI

LUMINĂ ALBASTRĂ
Pregătirea pielii
Activarea pielii și a organismului
Pigmentare directă rapidă, intensivă

LUMINĂ DE FRUMUSEȚE (LUMINĂ ROȘIE)
îngrijirea pielii
Flux sanguin mai bun
Aport optimizat de oxigen
Un bronz frumos natural

TEHNOLOGIA FUSION (ACTIVARE LUMINA + LUMINĂ DE FRUMUSEȚE)
Interacțiune perfectă a spectrelor de lumină
Combină efectele luminii frumusețe și ale luminii activatoare
Bronz intens, direct vizibil cu îngrijirea pielii

Înviorare uniformă din cap pana in picioare ventilatie cu 3 zone.
Unic la nivel mondial: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.
Răcire surround
Corpul este scăldat într-un flux constant de aer care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă ca niciodată.

Climatronic Plus
O temperatură plăcută cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este atinsă rapid și menținută constantă.

Tehnologii UV
Prestige Fusion folosește cele mai noi tehnologii UV și de lumină pentru o experiență de bronzare incomparabilă. LED-urile UVA de la Ergoline permit un bronz deosebit de intens și direct vizibil în zona feței și a umerilor datorită unui sistem reflector special dezvoltat. Lămpile spaghetti adaugă UVB la spectrul de lumină pentru a construi un bronz indirect. Cu tehnologia LED, performanța de bronzare rămâne constantă, iar în loc de „puncte fierbinți” individuale există un bronz uniform intens.

Spectrul UV este completat de fuziunea luminii albastre și roșii ("Fusion Technology"). LED-urile cu lumină albastră de activare pregătesc pielea pentru sesiunea de bronzare și îmbunătățesc rezultatele de bronzare direct vizibile. LED-urile Red Beauty Light îngrijesc pielea atunci când faceți plajă și, de asemenea, intensifică bronzul. Pentru un bronz deosebit de intens și frumos.

Cu două configurații diferite de tuburi, Prestige Fusion stabilește accente individuale. Ca Blue UV, un accent special este pus pe bronzul direct vizibil pe corp. Ca variantă hibridă, pielea este îngrijită suplimentar cu tuburi smartsun. Balasturile dinamice („Dynamic Performance”) garantează întotdeauna performanță de bronzare 100%.

Cu Personal Sunstyle puteți alege dintre trei programe individuale de bronzare – de la blând la intens. În acest fel, fiecare obține bronzul personal dorit.

Lumina frumuseții
Teama de riduri și de îmbătrânirea prematură a pielii este cea mai mare barieră în calea utilizării solarelor. Prin urmare, s-a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii îngrijirii pielii. Dezvoltarea ulterioară consecventă a tehnologiei Beauty Light LED permite o distribuție semnificativ mai omogenă a luminii datorită noului sistem reflector. LED-urile de înaltă performanță garantează o îngrijire eficientă a pielii pe față, decolteu, umeri și corp. În același timp, LED-urile roșii stimulează producția de oxigen în piele, ceea ce susține și bronzarea cu aceeași putere UV. Pentru un ten strălucitor și catifelat și catifelat.

Activarea Luminii
LED-urile albastre Activating Light activează pielea și îmbunătățesc bronzul vizibil direct. În ultimul deceniu, cercetările ușoare au reușit să vină cu descoperiri pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile înainte. De exemplu, lumina albastră este B. pentru adaptarea cronobiologică a omului la ora de mare importanţă. Activează organismul, are proprietăți energizante și crește motivația. În piele, acționează ca un conductor, asigurându-se că reacțiile individuale ale luminii sunt coordonate. Albastrul semnalează prezența luminii solare către celule, inițiind astfel un răspuns de bronzare mai rapid. Cu aceeasi doza UV, bronzul direct este vizibil intensificat.

Confort
Desigur, Prestige Fusion vine standard cu toate caracteristicile de confort care asigură relaxare pură. Acest lucru transformă bronzarea într-o vacanță scurtă plăcută. Caracteristicile de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic Plus și Cinematic Soundsystem, inclusiv Bluetooth®, oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările pentru starea de bine pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de sesiunea de bronzare și pot fi salvate cu NFC Connect pe un card de client cu un cip NFC. Dacă cip este ținut în fața câmpului NFC data viitoare când vizitați, Prestige Fusion este setat automat la preferințele dumneavoastră personale.

Manipulare
Asistentul vocal electronic (EVA), pentru care se află în curs de brevetare (CH), permite operarea solarului cu comenzi vocale pentru prima dată. Controlul vocal poate fi activat cu un singur clic prin intermediul ecranului extern mare. Un tutorial video explică cât de ușor este de utilizat. Desigur, Prestige Fusion continuă să ofere o operare intuitivă cu ecrane tactile mari. Navigarea inteligentă prin meniu cu simboluri care se explică de la sine este structurată ca un smartphone. Când începe sesiunea de bronzare, afișajul trece în modul alb-negru, ceea ce îmbunătățește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

13 alte produse în aceeași categorie

Close