Close

SUNRISE 7200 HYBRID LIGHT LED

pentru solar

CORP
34 x Neoane UV Trend max 200W
14 x Smart Sun Plus 200W
Performanta maxima respectand Norma 0,3

More details

Mai multe indormatii

În partea de sus a gamei LED Sunrise 7200 Hybrid Light oferă un bronz perfect rotund, cu o îngrijire a pielii adăugată. Combinația unică de Lumină Frumos UV și Roșie oferă un bronz atractiv, radiant și de lungă durată, cu îngrijire simultană a pielii. Fața și decolteul sunt răsfățați de LED-urile speciale de lumină pentru frumusețe pentru piele catifelată și cu un ten proaspăt. Spectrul de lumină roșie dezvoltat cu fotobiologi este adaptat la spectrul de reacție biologic al pielii. Elementul Beauty Light al celor 14 lămpi smartsun PLUS oferă un bronz minunat pentru întregul corp. Sunrise Hybrid Light oferă, de asemenea, Personal Sunstyle - deosebit de util pentru acei tineri de bronz interior. Clienții dvs. pot alege între trei programe diferite de bronzare - ieșire UV intensivă sau o ieșire UV redusă. Un program de bronzare personalizat este realizat prin simpla atingere a unui buton.

Cu Vibra Shape o sesiune de bronzare pe Ergoline Sunrise devine o sesiune de fitness simultan. Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute și le permite clienților să tune în timp ce se bronzează fără a se rupe în sudoare! Vibrațiile ritmice ale plăcii Vibra Shape au o serie de beneficii pozitive asupra sănătății: ele promovează generarea de mușchi, stimulează reducerea grăsimii, strânge țesuturile conjunctive și susțin mobilitatea fizică și coordonarea. Îmbunătățirea furnizării de nutrienți pentru piele sporește, de asemenea, efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și vibrațiile alternante laterale care sunt la fel de bune pentru articulații fac din Vibra Shape potrivită pentru toată lumea. Lăsați Sunrise să fie un antrenor privat pentru clienții dvs. - într-un mediu complet privat.

TEHNOLOGIE UV

34 Trend Lampi UV avansate (200 W *)
14 lămpi smartsun PLUS (200 W *)
Performanță dinamică
Lumina hibridă
Sunetul personal
Lungimea lămpii: 2 metri

BRONZ PERSONALIZAT

Tanul dorit la o simplă atingere! Alegerea individuală a bronzului de la blând la intens. Fiecare utilizator selectează pur și simplu experiența lor personalizată de bronzare din trei opțiuni de program de bronzare.
Intensiv: intensitate 100%
Mediu: 85% Intensitate
Sensibil: intensitate 65%

LUMINA DE FRUMUSETE

LED-uri de lumină pentru frumusețe
14 x smartsun PLUS

CONFORT

Bluetooth ® Connect
Surround Cooling PLUS
Aromă
Conexiune MP3, redare automată și volum automat
Sistemul de ușă plutitor

FITNESS

Vibrație formată patentată
4 programe de instruire
Vibrații alternative alternante

CONTROL CLIENT

Control inteligent
Ghidul vocal
Manager de configurare profesionist

16 alte produse în aceeași categorie

Close