Close

PRESTIGE LIGHTVISION

pentru solar

CORP

38 x Neoane UV Trend max 200W
14 x Neoane Smart Sun Plus max 200W
2  x Bronzare Umeri max 240W

FATA

4  x Becuri faciale max 520W
3  x Neoane Smart Sun Spaghetti 8W
Beauty Light Led Technology
Performanta maxima respectand Norma 0,3

More details

Mai multe indormatii

Din simbioza combinării designului excepțional cu tehnologia, noul Prestige Lightvision transmite de la prima vedere inovație, eleganță și performanță. Designul său impunător și impresionant oferă un impact vizual plin de satisfacții - instantaneu recunoscut ca o îmbunătățire dorită în salon. Interiorul, complet reproiectat și luminos, oferă o invitație de bronz, care este fără îndoială într-o clasă proprie.

Performanța intensivă a bronzării, îmbunătățirea îngrijirii pielii, facilitățile avansate de confort, operarea intuitivă și o ușurință ușoară de operare vă vor încânta pe dvs. și pe clienții dvs. Toate noile caracteristici includ două ecrane tactile mari, Surround Cooling Plus, Sistem de sunet Cinematic, frumusețe lumina LED-uri complete, umeri Tan hibrid, inclusiv UV și frumusețe LED-uri de lumină precum și acces de la distanță - sunt disponibile exclusiv cu noul Prestige Lightvision. O experiență de bronz concepută pentru a se desfășura într-o clasă proprie. Incorporând cele mai noi tehnologii și prin actualizări regulate ale software-ului pentru a asigura performanțe optime, Prestige Lightvision oferă beneficii pe termen lung - actualizarea constantă pentru a rămâne înaintea curbei. Ia salonul la un nou nivel cu Prestige Lightvision.

Noul afișaj exterior de 10 '' se îmbină armonios cu designul și este un eyecatcher real. Designul impunător și impresionant oferă un impact vizual plăcut - instantaneu recunoscut ca o îmbunătățire dorită în salon. Interiorul, complet reproiectat și luminos, oferă o invitație de bronz, care este fără îndoială într-o clasă proprie.

Decor Culoare: Silverpearl
Afișaj cu LED-uri cu LED-uri de înaltă performanță de înaltă performanță
Peste 200 de culori și animații
Iluminat sigla Ergoline în baldachin
LED Light interior: tunel de bronz luminat puternic
Lumina LED-uri de frumusețe: iluminare de așteptare pentru ochi

TEHNOLOGIE UV

Cel mai important factor de succes în salon este performanța! Datorită dezvoltării sporite a tehnologiei hibride, performanța de bronzare a corpului a crescut și mai mult. Performanța în zona feței a fost, de asemenea, îmbunătățită, încorporând o lampă suplimentară smartsun spaghetti. Sunt disponibile două tehnologii diferite de bronzare facială, în funcție de filosofia salonului și de preferințele clienților: Ultra Performance PLUS și Smart Light Performance (SLP). Noul Beauty Light LED Complete oferă o îngrijire intensă a pielii cu peste 200 de LED-uri de înaltă performanță, care susțin procesul de bronzare prin stimularea producerii de oxigen. Acum nu numai pe față, ci și pe corp.

Un bronz de vis la atingerea unui buton. De la blând la intensiv - fiecare client primește întotdeauna un rezultat de tăbăcire personalizat. Intensitatea UV poate fi ajustată separat pentru corp și față în orice moment în timpul experienței de bronzare.

Noul hibrid de umăr hibrid este o lumină vizuală înaltă. În plus, combinația unică dintre LED-urile Beauty Light, LED-urile nou dezvoltate UVA și o nouă lampă compactă UVB oferă o intensă îngrijire a pielii pentru îngrijirea tenului și datorită spectrului luminos al balansului. Îmbunătățirea performanței plus reducerea cu 80% a consumului de energie de către tânăra umărului. Durata lungă de viață a LED-urilor (20.000 de ore) reduce în continuare costurile de funcționare.

CORP:

Lămpi UV Trend: 38 la 200 W max *
inteligente soare PLUS lămpi: 14 la 200 wați max *
Performanță dinamică
NOU: Tampon hibrid umăr cu LED-uri de lumină Beauty, LED-uri UVA, 2 lămpi UVB Compact
NOU: Beauty Light Complete
NEW: Tehnologia Open Glas pentru lămpile de joasă presiune
FAȚĂ:

Performanță inteligentă a luminii (SLP): 4 la 520 Watt max. *
sau: Ultra Performance PLUS: 4 la 520 Watt max. *
smartsun Lămpi spaghete UVB: 4 à 8 wați
Frumusețe Lumină LED Tehnologie
0,3 Performanță optimizată
* Producția maximă UV este adaptată la reglementările naționale.

Două opțiuni pentru bronzarea feței:

Tehnologia Smart Light Performance (SLP) este prima care combină intensiv lumina ultravioletă cu efectul de îngrijire a pielii de Beauty Light într-un tanner facial de înaltă presiune. Interacțiunea dintre proiectoarele de înaltă performanță, reflectorii de sticlă cu acoperire specială pe 120 straturi și un filtru nou dezvoltat oferă un bronz intens și de lungă durată. Lumina roșie a frumuseții stimulează circulația sângelui și, prin urmare, optimizează rezultatele tăbăcirii. În același timp, Lumina de Frumusețe se ocupă de piele în timpul sesiunii de bronzare și lucrează la livrarea unui ten frumos și proaspăt. Cele patru lămpi suplimentare de spaghetti smartsun completează spectrul cu o combinație de UVB și Beauty Light. La numai câteva ore după sesiunea de bronzare, se dezvoltă un bronz frumos, natural și de lungă durată.

Tehnologia Ultra Performance PLUS optimizată cu 0.3 cu reflectori de sticlă, patru lămpi spaghetti smartsun și o sticlă cu filtru special acoperită reprezintă o eficiență maximă și rezultate de bronzare direct vizibile. Distribuția optimizată a razelor UV și o lampă suplimentară Smartsun spaghetti au îmbunătățit în continuare performanța de bronzare comparativ cu modelele anterioare.

BRONZ PERSONALIZAT

Tanul dorit la o simplă atingere! Alegerea individuală a bronzului de la blând la intens. Fiecare utilizator selectează pur și simplu experiența lor personalizată de bronzare din trei opțiuni de program de bronzare. Indiferent dacă clientul tău caută un ten ușor bronzat sau un bronz direct vizibil și de lungă durată: Prestige Lightvision cu Personal Sunstyle este întotdeauna alegerea perfectă. Pentru prima dată, intensitatea UV a feței și a corpului poate fi ajustată individual în orice moment în timpul sesiunii de bronzare. Intensitatea tancatorilor faciale se poate de asemenea opri complet. Acest lucru face posibilă folosirea fără lumină a lumina de frumusețe posibilă în zona feței. Acest lucru vă va ajuta să atrageți noi clienți țintă!

Intensiv: intensitate 100%
Mediu: 85% Intensitate
Sensibil: intensitate 65%

LUNINA DE FRUMUSETE

Îmbunătățirea îngrijirii pielii este o caracteristică cheie a Prestige Lightvision. Dezvoltarea continuă a tehnologiei Beauty Light LED permite o distribuție semnificativ mai omogenă a luminii datorită noului sistem reflectorizant. Mai mult de 200 de LED-uri de înaltă performanță asigură o îngrijire eficientă a pielii pe față, decolteu, umeri și corp. Producția de oxigen în piele este stimulată, susținând în continuare procesul de bronzare cu aceeași ieșire UV. Pentru tenul radiant și pielea catifelată.

NOU: Farmecul frumos este completat cu peste 200 de LED-uri de înaltă performanță
NOU: sistem optimizat Reflector cu LED-uri de Lumină Frumusețe
NOU: 4 smartsun UVB-Spaghettis pentru fata
Opțional: Performanța inteligentă a luminii (SLP)
14 smartsun PLUS-lămpi pentru corp

Desigur, Prestige Lightvision vine cu toate caracteristicile de confort pe care clienții dvs. le plac în mod standard - experiența de bronzare evoluează în evadare liniștitoare.

Noul sistem Surround Cooling PLUS mângâie corpul cu un flux de aer neted și uniform, care amintește de o briză de mare de răcire. Picioarele reci sunt acum un lucru din trecut mulțumită unui nou concept de ventilație de la Ergoline. În același timp, a fost posibilă reducerea dezvoltării zgomotului. Pentru o experiență de bronzare deosebit de relaxantă. Firește, intensitatea ventilației pentru corp și față poate fi ajustată separat.

Sistemul complet nou de sunet vibrează cu bass bogat, miniaturi clare și înălțimi clare. Alinierea optimă cu tunelul de bronzare asigură o experiență impresionantă de sunet de primă clasă - dar rămâne plăcut liniștită în salon. Clienții pot alege între canale de muzică salon, muzică internă nouă sau playlist propriu de smartphone prin Bluetooth®. Pentru o funcționare mai convenabilă, configurați diferite dosare cu diferite genuri muzicale, de exemplu Rock, Pop sau Dance, pentru muzica dvs. internă de pe cardul SD separate de muzica preinstalată Ergoline.

NOU: Surround Cooling PLUS
NOU: Sunet cinematic
NOU: Afișaj exterior de atingere
NOU: Afișaj interior
Bluetooth ® Connect
Climatronic PLUS incl. tunelul de bronz închis
NFC Connect / Confort personal
Multi Relax acrilice
Aqua Fresh & Aroma

PRESETARI MANUALE

Operație intuitivă. Cu două afișaje mari de atingere. Ecranul exterior de 10 '' de înaltă calitate se îmbină armonios cu designul și ușurează funcționarea ca niciodată. Navigarea cu meniuri ușor de utilizat cu pictograme mari este proiectată ca un smartphone. După selectarea intensității individuale de bronzare, funcțiile preferate de confort pot fi setate pe o singură pagină, eliminând necesitatea de a derula în mod repetat o multitudine de caracteristici. Cu doar câteva butoane, Prestige Lightvision este adaptat setărilor personale pentru fiecare utilizator individual. Desigur, toate setările pot fi salvate cu ușurință cu NFC Connect - făcând a doua vizită și mai mult și mai relaxată.

Touch Controlul interior de 7 "face operațiunea mai ușoară ca niciodată în timpul sesiunii de bronzare. Operațiunea extrem de populară ușoară din modelul anterior Prestige 1600 a fost anunțată și adaptată standardului smartphone de astăzi. Pictogramele auto-explicative și ușor de înțeles sunt ușor de citit chiar și pentru utilizatorii pentru prima dată și cei care poartă ochelari. Navigarea prin meniuri a fost foarte bine gândită - chiar și cu o opțiune de personalizare suplimentară - și cele mai frecvent utilizate funcții sunt mai ușor de reglat decât oricând. Ați uitat să selectați programul dvs. de bronzare? Nici o problema! Pur și simplu prindeți-vă prin afișajul interior. Pentru prima dată, intensitatea UV a feței și a corpului poate fi ajustată individual în orice moment în timpul sesiunii de bronzare. Pentru a asigura o lizibilitate optimă a panoului de afișare,

În curând: De la "Alexa" la "Siri" - controalele voce există în viața de zi cu zi. Ergoline este primul producător care oferă control vocal în șezlong. Folosind comenzi simple cum ar fi "Creșterea ventilației" sau "Opriți tanarul facial", clienții dvs. pot opera soarele confortabil și cu ochii închiși. Cerințele tehnice precum microfonul sunt deja integrate în dispozitivul dvs. Prestige Lightvision. Aveți posibilitatea să actualizați această caracteristică nouă, începând cu primăvara anului 2019.

NOU: Ecran tactil exterior 10 "
NOU: Afișaj interior de 7 ''
NOU: Video & Tutoriale
NOU: pregătit pentru control vocal
Ghidul vocal

16 alte produse în aceeași categorie

Close